Κοινωνία

Ρέθυμνο: Το DNA θα δείξει τον πατέρα του μωρού της 15χρονης

Σε εξέταση DNA θα υποβληθούν οι τρεις Ρουμάνοι που κατηγορούνται ότι από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά την 15χρονη από τη Βουλγαρία που γέννησε ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους. Μεταξύ αυτών είναι και ο σύντροφος της μητέρας της ανήλικης.

Ο ένας αλλοδαπός, που είναι οικοδόμος ηλικίας 48 χρόνων, παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με την ανήλικη πριν από εννέα μήνες και φέρεται να δήλωσε ότι θα αναγνωρίσει το μωρό, αν επιβεβαιωθεί ότι είναι ο πατέρας. Ο 44χρονος ομοεθνής του, που εργάζεται ως λαντζέρης στο Ρέθυμνο, ομολόγησε ότι το 2022 είχε τέσσερις σεξουαλικές επαφές με το 13χρονο -τότε- κορίτσι, αλλά όχι και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και οι δυο αλλοδαποί, που ανήκουν στο στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, υποστήριξαν ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις τους με την έφηβη συνέβαιναν εν γνώσει της μητέρας και του πατριού της. Όμως, από την κατάθεση του κοριτσιού που δόθηκε παρουσία παιδοψυχιάτρου, προκύπτει ότι είχε σεξουαλική επαφή και με τον 56χρονο πατριό της σε αδιευκρίνιστο χρόνο. Πάντως, ούτε η 15χρονη ούτε η μητέρα της δεν έχουν καταγγείλει την σεξουαλική κακοποίησή της από κάποιον από τους τρεις.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον ανακριτή με την κατηγορία της κατάχρησης σε γενετήσια πράξη σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα και την Τρίτη. Το κορίτσι εξακολουθεί να παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μαζί με το νεογνό, για την τύχη του οποίου θα αποφανθούν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Ρεθύμνου.

Η ανήλικη αντιλήφθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον έμμηνο κύκλο της και η μητέρα της την συνόδευσε σε γυναικολογικό ιατρείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης και ο γιατρός συνέστησε να απευθυνθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί, έφερε στον κόσμο το υγιέστατο κοριτσάκι, όμως, λόγω της πολύ νεαρής ηλικίας της και επειδή δεν δηλώθηκε πατέρας, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ