Κοινωνία

Ρέθυμνο: Τη Δευτέρα η απολογία του πατριού και δύο φίλων του για τον βιασμό της 14χρονης

Οπως μεταδίδει το neakriti.gr η ανήλικη γέννησε στο Ρέθυμνο και για την εγκυμοσύνη αυτή κατηγορείται ο πατριός της και δύο ακόμη άνδρες ότι είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στην Ανάκριση, μετά από έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Η 14χρονη από τη Βουλγαρία διαμένει στο Ρέθυμνο με την μητέρα της και μέχρι πρότινος και με τον Ρουμάνο πατριό της.

Οταν η ανήλικη πήγε μαζί με τη μητέρα της στον γυναικολόγο, διαπιστώθηκε ότι η 14χρονη ήταν έγκυος, και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, διανύοντας τον 7ο μήνα.

Η απουσία πατέρα οδήγησε τους ιατρούς του νοσοκομείου ανάγκασε το νοσοκομείο να ενημερώσει τις Αρχές. Μετά από έρευνες, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των τριών ανδρών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς άνδρες, 44 και 48 ετών, οι οποίοι φέρονται να έχουν ομολογήσει ότι είχαν σεξουαλική επαφή με τη 14χρονη. Επίσης συνελήφθη και ο 46χρονος πατριός της όπως προαναφέρθηκε.

Το κορίτσι γέννησε πριν από λίγες μέρες στο Νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...