Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 21χρονη έπεσε θύμα βιασμού σε διαμέρισμα- Όσα διαπιστώθηκαν κατόπιν καταγγελίας

Ο βιασμός μιας 21χρονης στη Θεσσαλονίκη στάθηκε αφορμή να κινητοποιηθούν οι Αρχές  που προσπαθούν να βρουν τον δράστη.

Ο βιασμός της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη καταγγέλθηκε από την ίδια στην αστυνομία, μόλις ολοκληρώθηκε το μαρτύριό της. Η άτυχη κοπέλα πήγε σε διαμέρισμα 29χρονου, που είχε προθυμοποιηθεί να την φιλοξενήσει. Εκείνος όμως, όπως υποστήριξε η γυναίκα, την φυλάκισε μέσα σε αυτό και την κακοποίησε σεξουαλικά. Για την υπόθεση, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση. 

Στιγμές φρίκης φέρεται να πέρασε μια 21χρονη Αφγανή στα χέρια ενός 29χρονου ομοεθνή της, σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 21χρονη κατέληξε στο σπίτι του 29χρονου ο οποίος θα τη φιλοξενούσε, έπειτα από επικοινωνία που είχε η γυναίκα με ομοεθνείς της.

Εκείνος όμως την κράτησε παράνομα στο διαμέρισμά του και τη βίασε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ. Η καταγγελία της κοπέλας κινητοποίησε τις Αρχές, με την υπόθεση να παίρνει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: «έπειτα από μεθοδική επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού και της αρπαγής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 21χρονη αλλοδαπή έπειτα από επικοινωνία με ομοεθνείς της, τον Ιούνιο του 2022, μετέβη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης που διέμενε ο 29χρονος, προκειμένου να τη φιλοξενήσει, πλην όμως εκείνος, την κατακράτησε παράνομα ενώ προέβη σε βάρος της σε γενετήσιες πράξεις με άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ