Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λάρισα: Αγρότες πέταξαν μήλα και κάστανα έξω από τον ΕΛΓΑ (Βίντεο)

Παραγωγοί μήλων και καστάνων από τον Δήμο Αγιάς,  απέκλεισαν τα  γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα, καθώς διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν πάρει  αποζημιώσεις από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, αντίθετα από τους συναδέλφους τους στη Μαγνησία.

Εις ένδειξη διαμαρτυρίας, οι αγρότες άδειασαν τελάρα με μήλα και κάστανα έξω από το κτήριο. Αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ  Ανδρέα Σπυρόπουλο θίγοντας τα προβλήματα.


Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενόψει και της συνάντησης με τον πρωθυπουργό τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11:00 το πρωί.

Την Κυριακή (10.03.2024), ημέρα εορτασμού του Κιλελέρ, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τα τρακτέρ στο μνημείο.

Επίσης, τη Δευτέρα, κατά την ώρα συνάντησης με τον κ. Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της Αγιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δραματικές ώρες- Πλακώθηκαν ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών με τον Ουκρανό Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Α. Σίρσκι για την κατάρρευση του μετώπου (Βίντεο)

Ο ουκρανικός στρατός έχει υποχωρήσει από τουλάχιστον 11 οικισμούς-Οι Ρώσοι προελαύνουν από Χάρκοβο έως Λιμάν­-Δύο...