Κοινωνία

Κολωνός: Προκαλεί στη δίκη ο Ηλίας Μίχος - «Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη»

Σύμφωνα με το star, 17 μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού του 12χρονου παιδιού ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το κορίτσι στάθηκε ενώπιον των δικαστών την Τρίτη για να απολογηθεί.

Τι υποστήριξε ο Ηλίας Μίχος στη δίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να είπε ότι ήταν «ερωτευμένος» με τη 12χρονη. Δεν είμαι βιαστής, δεν είμαι μαστροπός, είμαι ερωτευμένος με τη 12χρονη, συνευρέθηκα μαζί της 4 φορές, φέρεται να υποστήριξε ο Ηλίας Μίχος στην απολογία του. Δεν υπάρχει κύκλωμα, υποστήριξε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, και είπε ότι η μητέρα του παιδιού γνώριζε για όλους τους άλλους, εκτός από τη σχέση που είχε αυτός με τη 12χρονη.

Στο εδώλιο κάθεται και η μητέρα της 12χρονης, που θα απολογηθεί εντός της εβδομάδας, με κατηγορίες για διακεκριμένη πορνογραφία και διακεκριμένη μαστροπεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Τι εκπληκτικό δήλωσε Πολωνός ΥΠΕΞ Ράντοσλαβ Σικόρσκι για την δημιουργία πανευρωπαϊκού στρατού και οι αντιδράσεις της Μόσχας

Γιατί είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί μια μεγάλη πανίσχυρη ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη και ποια πολιτικά βήματα...