Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Παρκάρισμα για Όσκαρ! Οδηγός άφησε το αυτοκίνητο πάνω σε παρτέρι

Δεν έχει τέλος, όπως φαίνεται, η ευρηματικότητα του Έλληνα οδηγού όταν αναζητάει χώρο προκειμένου να αφήσει το αυτοκίνητό του στην αστική ζούγκλα, σύμφωνα με το carandmotor.gr

Τι και αν καταστήσει εφιαλτική τη ζωή των συμπολιτών του, θέτοντας τους σε κίνδυνο; Δεν του καίγεται…καρφί και έτσι δεν θα διστάσει να αφήσει το αυτοκίνητό του σε ένα πεζοδρόμιο, σε μια στάση λεωφορείων, παράλληλα με ένα άλλο και νόμιμα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έμπνευση, ωστόσο, ενός οδηγού στη Θεσσαλονίκη, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Είμαι Ελληναράς, και παρκάρω όπου γουστάρω», στο Facebook, ο οδηγός αυτού του κόκκινου Toyota Yaris θεώρησε σοφό να αποφύγει την ταλαιπωρία εύρεσης θέσης στάθμευσης στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης, αφήνοντάς το πάνω σε έναν μικρό κόμβο!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, μέσα σε λίγες ώρες, έχει συγκεντρώσει κοντά στις 600 αντιδράσεις, αλλά και περίπου 90 σχόλια, με τους χρήστες να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Άπαντες αποδοκιμάζουν τον εμπνευστή αυτού του παρκαρίσματος, με κάποιους ωστόσο να διανθίζουν το σχόλιο τους με μεγάλες δόσεις χιούμορ.

Ένας χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο παρκάρισμα «ζωγραφιά», ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου ιαπωνικού μοντέλου δικαιούται το βραβείο του χειρότερου παρκαρίσματος, για την παραλαβή του οποίου ανέβηκε… στο βάθρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...