Κοινωνία

Νίκαια: Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος για το φονικό ο 64χρονος- Είχε σκοπό να εκδικηθεί για το χωρισμό του (Βίντεο)

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία έχει προκαλέσει αναστάτωση από το πρωί Παρασκευής στην περιοχή της Νίκαιας, καθώς έγινε γνωστό πως ένας 64χρονος είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον γαμπρό του εκτελώντας τον με μία καραμπίνα. Στη συνέχεια ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έγινε περίπου στις 8.00 το πρωί σε γκαράζ επί της οδού Κυζίκου, κατά τη στιγμή που το 40χρονο θύμα βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη είναι η πεποίθηση πως ο γαμπρός του ήταν η αιτία χωρισμού με τη γυναίκα του.
 

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και εκείνη να είχε πάει να μείνει με την κόρη και τον γαμπρό του. Κάτι που, όπως φαίνεται, ο δράστης εξέλαβε ως επιθετική κίνηση καθώς πίστεψε πως το ζευγάρι την κρύβει και θέλησε να εκδικηθεί.

Ταξίδεψε λοιπόν από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να σκοτώσει και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο μεταξύ, συγγενείς του 40χρονου στην Νίκαια έφτασαν στο σημείο του φονικού, ενημερώθηκαν για όσα συνέβησαν και ξέσπασαν σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. 

«Ήταν πολύ καλό ζευγάρι δεν είχαν ακουστεί ποτέ, είχαν δύο παιδάκια» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο έγκλημα που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα καθώς στις 24 Φεβρουαρίου, 69χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 57χρονο γαμπρό του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ