Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λάρισα: Το κτίριο που θα φιλοξενήσει τη δίκη για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών – Ξεκίνησαν οι εργασίες (Εικόνες)

Άρχισαν στο Campus Γεώπολις, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, οι εργασίες για την προετοιμασία του χώρου που θα υποδεχτεί σε λίγους μήνες, τη μεγάλη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι αρκετά μεγάλη και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε επιλέχθηκε για να γίνει η πολύκροτη δίκη, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.  Βρίσκεται δίπλα στα κυλικεία και διαθέτει περίπου 200 καθίσματα. Επιπλέον διατίθεται μεγάλη έκταση για στάθμευση αυτοκινήτων, καθώς αναμένεται καθημερινά μεγάλος αριθμός ατόμων.

Διαθέτει επίσης βοηθητικούς χώρους με εσωτερική επικοινωνία για τις συνεδριάσεις των δικαστών.

Επιπλέον η περιοχή θεωρείται ιδανική διότι παρέχει άνετη συγκοινωνιακή πρόσβαση, μεγάλους χώρους στάθμευσης, και μπορεί να επιτηρείται χωρίς δυσκολία από την αστυνομία για λόγους ασφάλειας.

Το συνεδριακό κέντρο του πρώην ΤΕΙ θα υποδέχεται καθημερινά εκατοντάδες παράγοντες της δίκης, ενώ προσεχώς αναμένεται να το επισκεφτεί για “επιθεώρηση” και ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.

Όσο για τη δίκη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ