Κοινωνία

Πατήρ Κλεομένης: "Δεν γνωρίζω την οικογένεια των παλαιοχριστιανών-Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους"

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατήρ Κλεομένης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διατηρούσε σχέσεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, ενώ τόνισε δεν τους γνωρίζει καν.

«Αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά, να βγει και να μας πει πού τα ξέρει», ανέφερε ο ίδιος για τον 47χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.

Παράλληλα, ο πατήρ Κλεομένης εκτροχιάστηκε κατά την ώρα που μιλούσε στον τηλεοπτικό αέρα και άρχισε να επιτίθεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα άλλα και στον ίδιο τον παρουσιαστή.

Να σημειωθεί πως ο 47χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε σχετικά με τον πατέρα Κλεομένη και τις πληροφορίες που τον θέλουν πατέρα του βρέφους της κόρης του: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».

Όπως είπε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια,σύμφωνα με το newsbomb.gr. «Έκτοκτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ