Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νεκρή η 53χρονη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά στο STAR, καθώς αποκάλυψε πως πριν εξαφανιστεί η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα που έχει στην κατοχή της.

Σύμφωνα με την συγκάτοικό της, το γράμμα αυτό απευθύνεται στον πατέρα της Σταυρούλας, Ζήση, και το οποίο η 53χρονη το άφησε πριν εξαφανιστεί και εν τέλει βρεθεί νεκρή στον Πόρο, τρεις ημέρες μετά.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο αυτοχειρίας της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του πνιγμού μετά από κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση για τα αίτια θανάτου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το θρίλερ...

Αρχικό κείμενο

Στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Πόρο ήδη από την Αστυνομία έχει ενημερωθεί ο πατριός της.

Το χειρότερο σενάριο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά, η γυναίκα που αγνοούνταν από τον Αύγουστο, είναι νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση του DNA που λήφθηκε από τον πατέρα της επιβεβαίωσε τις υποψίες που έφταναν μέχρι και την βεβαιότητα, όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr, για τον θάνατο της 53χρονης.

Η σορός της βρέθηκε στον Πόρο, όπου ξεβράστηκε από την θάλασσα τον Αύγουστο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ