Κοινωνία

Καρδίτσα: Κατέρρευσε και πέθανε ενώ περπατούσε στο δρόμο πλημμυροπαθής γυναίκα

Σύμφωνα με το alithianews.gr η 40χρονη γυναίκα περπατούσε γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τον σύζυγό της σε δρόμο της Καρδίτσας κοντά στο 2ο λύκειο (Νέο Δημαρχείο) όταν ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο πεζοδρόμιο.

Ο σύζυγος της έντρομος προσπάθησε να της δώσει πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της οφείλεται ανακοπή καρδιάς, ενώ το πρωί της Τρίτης μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία και νεκροτομή.

Η καταγωγή της γυναίκας ήταν από την Γιάννουλη Λάρισας, διέμενε με τον σύζυγό της στον Πρόδρομο Καρδίτσας, ενώ δεν είχαν παιδιά. Με τις πρόσφατες πλημμύρες, είχε πέσει το σπίτι τους και φιλοξενούνταν σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...