Κοινωνία

Βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών-Θα γίνει τεστ DNA

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της οικογένειας, η οποία ζει σε αυτοσχέδια λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, οδηγήθηκε τη Δευτέρα, ενώπιον του εισαγγελέα, με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Ο 45χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε υψηλή πίεση,αναφέρει το newsit.gr.

«Η υπόθεση δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, αλλά κοινωνικό. Ο πατέρας “αρρώστησε ξαφνικά”. Έχει παιδάκια που εμπλέκονται. Η οικογένεια θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι με παιδάκια. Γι’ αυτό υπήρξε και οξεία παρέμβαση ο εισαγγελέας. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, θα πρέπει να εντοπισθούν και οι άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής. Βρέθηκαν τα παιδιά, ήταν σε ένα συγγενικό πρόσωπο», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Για το αν είναι δικά του τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA, γιατί ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα του παιδιού. Ο “πατριάρχης” λέει πως ζουν στα πρότυπα των Άμις, ή των ρωσικών προτύπων των “παλαιοχριστιανών” της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας» σημειώνει ο Μπαλάσκας.

Σχετικά με το ζήτημα της τηλεργασίας στον δήμο Ερέτριας σχολίασε: «Γι΄αυτό πρέπει να ελεγχθεί ο δήμος που είχε προσληφθεί και η μισθοδοσία που του αποδιδόταν. Είναι θέμα του δήμου που τον πλήρωνε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...