Κοινωνία

Ορεινή Κορινθία: Ο πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών δουλεύει στο Δήμο με τηλεργασία (Βίντεο)

Τη στιγμή  που ο πατέρας της οικογένειας  που ζει στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας οδηγείται στον εισαγγελέα , νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την περίεργη αυτή υπόθεση που προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον.

Μία από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πατέρας στην Ορεινή Κορινθία είναι λόγω της απόφασής του να μη στέλνει στο σχολείο τα παιδιά της οικογένειας τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο ίδιος στα κανάλια, δεν «βγαίνει» οικονομικά για να στείλει τα παιδιά στο σχολείο, καθώς ο ίδιος μπορεί να τους εξασφαλίσει μόνο ένα τετράδιο το χρόνο ενώ όπως είπε, οι δάσκαλοι του ζητούσαν ένα τετράδιο για το κάθε μάθημα…

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας, ο πατέρας της οικογένειας, εργάζεται κανονικά και μάλιστα σε Δήμο, μέσω τηλεργασίας! Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι υπάρχει πρόσβαση στο internet στην περιοχή…

Άφαντα τα παιδιά

Την ίδια ώρα, παραμένουν άφαντα τα παιδιά της οικογένειας από χθες, όταν πήγαν οι αρχές στο σημείο που η οικογένεια ονομάζει «σπίτι» και αποτελείται από λαγούμια και κτίσματα με λάσπη, για να ελέγξουν τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας.

Θυμίζουμε ότι εκεί βρήκαν μόνο τον πατέρα που συνελήφθη αλλά και τον 15χρονο του, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων για να εξετάσεις.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε χθες στα ΜΜΕ ότι τα παιδιά είναι με την μητέρα τους, σε συγγενικό πρόσωπο. Μάλιστα σε κάποια από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, είπε ότι όλοι, μητέρα και παιδιά, είναι στην γιαγιά των παιδιών.

Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ούτε την γυναίκα, ούτε τα παιδιά.

Σύμφωνα πάντως με τα λεγόμενα του δικηγόρου, ο άνδρας αυτός που ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι πατέρας 6 παιδιών συνολικά και περιμένει τώρα το 7ο! Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά είναι με την προηγούμενη γυναίκα του.

Έρευνες για την πατρότητα

Ερωτήματα γεννά επίσης το γεγονός ότι δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο πατέρας κάποιων από τα παιδιά που ζουν εκεί, με υποψίες ακόμη και για αιμομιξία.

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα, έδωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είπε πως ο πατέρας των συγκεκριμένων παιδιών ζει και εκείνος στην περιοχή ωστόσο είναι ένας «αντισυμβατικός άνθρωπος» και δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Λίγο νωρίτερα, ένα συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού που είχε πάει για ρεπορτάζ στο σημείο που ζει η οικογένεια δέχθηκε επίθεση με τον άνθρωπο που βρισκόταν εκεί, να παίρνει για λίγο την κάμερα του συνεργείου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...