Κοινωνία

Ψωμιάδης για γάμο ομοφύλων: "Ποιοι θα πάνε στρατιώτες αύριο η Νούλα και η Τούλα;" (Βίντεο)

Την διαφωνία του με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, κάνοντας λόγο για «αρρωστημένο νομοσχέδιο». Όπως είπε, σε μια αποστροφή των λόγων του «η χώρα μας χρειάζεται άνδρες, στρατιώτες. Ποιοι θα πάνε στρατιώτες αύριο, η Νούλα και η Τούλα;».

«Εμένα δεν με έχει καλύψεη η Εκκλησία, ήθελα κάτι παραπάνω. Δεν μπορεί να έχουμε ξεσηκώσει τον κόσμο για τις ταυτότητες και εδώ σε βάθος χρόνου πάμε να καταργήσουμε την οικογένεια, τον μπαμπά και τη μαμά» είπε αρχικά στον Alpha.

«Η σεξουαλική προτίμηση των ατόμων του ιδιου φύλου είναι σεβαστή και πρέπει να την προστατεύσουμε αλλά ως εκεί. Η τεκνοποίηση αφορά μόνο φυσιολογικά, βιολογικά ζευγάρι που δεν έχουν μόνο δικαίωμα αλλά υποχρέωση να κάνουν παιδί» συνέχισε.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του είπε ότι «έχουμε το Σύνταγμα αλλά έχουμε και το Σύνταγμα τηνς Εκκλησίας που είναι το Ευαγγέλιο. Μην σας διαφεύγει ότι το 40% των βουλευτών δεν θα το ψηφίσει, άρα υπάρχει ένας προβληματισμός στο κοινοβούλιο. Εγώ πάνω από τους συντρόφους, βάζω την θρησκεία και την πατρίδα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...