Κοινωνία

"Παγώνουν" σήμερα τα δρομολόγια των λεωφορείων της Ανατολικής Αττικής λόγω αποχής των οδηγών- Ποιες γραμμές δε λειτουργούν (Βίντεο)

Σήμερα Πέμπτη χειρόφρενο έχουν τραβήξει πολλά λεωφορεία στην ανατολική Αττική, καθώς οι οδηγοί βρίσκονται σε αποχή, καταγγέλλοντας μάλιστα πως δεν έχουν πληρωθεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι οδηγοί ανέφεραν ότι δεν έχουν πληρωθεί ποτέ για τις αργίες του Σαββάτου, ενώ στην πλειονότητά τους, δεν έχουν λάβει τους μισθούς τους από τα τέλη του 2023.

Πρόκειται για οδηγούς που είναι υπάλληλοι ανάδοχης εταιρείας (και όχι του ΟΑΣΑ), με τον ΟΑΣΑ να απαντά, μέσω του ΑΝΤ1, πως τα χρήματα για τους μισθούς των οδηγών έχουν καταβληθεί στον ανάδοχο.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι οδηγοί, δεν έχουν ενημερωθεί για την πορεία των χρημάτων που προορίζονται για τους μισθούς τους.

Σύμφωνα με το newpost.gr, λόγω της αποχής των οδηγών λεωφορείων, οι γραμμές 300 της ανατολικής Αττικής δεν λειτουργούν.

Επίσης, μεταξύ των γραμμών που επηρεάζονται είναι οι: 304, 305, 308, 320 και άλλες.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...