Κοινωνία

Θήβα: Ομάδα Ρομά επιχείρησε πλιάτσικο σε αποθήκη

Στο στόχαστρο πολυμελούς ομάδας από άτομα Ρομά, μπήκε μεταμεσονύκτιες ώρες της 12ης Φεβρουαρίου, αποθήκη αγροτικών προϊόντων στην περιοχή της Θήβας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, τουλάχιστον 10 άτομα μπήκαν σε αποθήκη και αφαίρεσαν τριες μπαταρίες μηχανημάτων, ποσότητα καλωδίων αλλά και μπρούντζινων σωληνώσεων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο αργότερα οι δράτες επέστρεψαν εκ νέου στο σημείο και επιχείρησαν να αφαιρέσουν και πάλι μπρούντζινες σωληνώσεις, χωρίς όμως να προλάβουν να ολοκληρώσουν το «έργο» τους και εξαφανίστηκαν σε διάφορες κατευθύνσεις.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Θηβών, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 28χρονο Ρομά, που φέρεται να που πήρε μέρος στις κλοπές. Όπως προέκυψε από το προανακριτικό έργο προέκυψε και η εμπλοκή εννέα ακόμη ατόμων που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Επιπλέον αναζητείται ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Το όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητά τους, ανέρχεται στα 15.000 ευρώ περίπου.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα, καθώς και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ