Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Λακωνία: Πληθαίνουν τα περιστατικά νεανική βίας όμως από ότι φαίνεται κανείς δε γνωρίζει για αυτά

Όλο και περισσότερα γίνονται τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας στη Λακωνία. Κατόπιν του συμβάντος ξυλοδαρμού μαθητριών του ΕΠΑΛ στη Σπάρτη, όπου ακολούθησε και σύλληψη της μιας εκ των δύο, νέες πληροφορίες μαρτυρούν σκληρό επεισόδιο με ξυλοδραμό μαθητή από συμμαθητή του, αυτή τη φορά σε σχολείο δήμου της κεντρικής Λακωνίας.

Δυστυχώς σύμφωνα με το notospress.gr,  οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από τους άμεσα εμπλεκόμενους αν και όπως λένε οι πληροφοριοδότες υπάρχει και υλικό video. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μαθητές ήρθαν στα χέρια μέσα στο προαύλιο του Σχολείου, ο καυγάς μεταφέρθηκε σε γειτονικό γήπεδο ποδοσφαίρου, και ο ένας εκ των δύο υπέστη κάταγμα πλευρών.

Να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις επεισοδίων ενδοσχολικής βίας ένα πέπλο εσωστρέφειας, αφωνίας και απραξίας υφαίνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, με αποτέλεσμα όταν υπάρχουν σκόπιμοι δράστες να αποθρασύνονται και να ενεργούν και στο εξής με την ασφάλεια της μη δημοσιότητας. Οι δυνατότητες ενός ΜΜΕ για προβολή και ανάδειξη, στην προκειμένη περίπτωση, είναι περιορισμένες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ