Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μακελειό στη Γλυφάδα: Νεκρή η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, ο συνιδιοκτήτης και ένας καπετάνιος - Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά (Βίντεο)

Μέσα σε λίγα λεπτά αφαίρεσε τρεις ζωές και την δική του ο δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί είναι δύο υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και ένας καπετάνιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας  Μ.Κ, ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής 79 ετών αλλά και ένας πρώην καπετάνιος που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να τον σταματήσει. 

Νεκρός επίσης είναι ο δράστης, ο οποίος βρέθηκε με το όπλο δίπλα του στο υπόγειο του κτιρίου από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που τον αναζητούσαν.

Ο δράστης ήταν 70χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενο.

Τους χτύπησε στοχευμένα

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες από το θρίλερ σε ναυτιλιακή εταιρεία στην οδό Αρτεμισίου στην Γλυφάδα, όπου ένας άνδρας εισέβαλε, πυροβόλησε αρκετές φορές σκοτώνοντας τρία άτομα και έπειτα αυτοκτόνησε. 

Όσα λένε υπάλληλοι της εταιρείες στο protothema.gr είναι σοκαριστικά, καθώς περιγράφουν τη στιγμή που ο Αιγύπτιος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας μπήκε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και επιτέθηκε «στα αφεντικά», όπως αναφέρουν.


Συγκεκριμένα, μια από τις υπαλλήλους λέει «ήμασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν. Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Οπότε χτύπησε στοχευμένα αυτούς. 

Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Όταν μπήκε στην εταιρεία δεν είχε προτεταμένο το όπλο του, κρατούσε ένα σάκο. Ημουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο-Ενημέρωση Αμερικανών Γερουσιαστών από τον κ. Ιωάννη Σιτιλίδη για τα τουρκικά τερτίπια στο Αιγαίο

Αναφέρθηκε το ζήτημα της ΑΟΖ , το FIR Αθηνών και οι τομείς έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο-Είμαστε πολύ κοντά σε...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Ζελένσκυ από την ρωσική προέλαση-Δημιουργούνται νέες Ταξιαρχίες από λιποτάκτες για να σώσουν το Κίεβο

Τσετσένοι κομάντος ως εμπροσθοφυλακή των Ρώσων στο Χάρκοβο-Οι Ουκρανοί μεταφέρουν δυνάμεις από τη Χερσώνα και την...