Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Νεκρός ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρεία - Συνολικά τέσσερις οι νεκροί

Τέσσερις νεκροί από την επίθεση ενόπλου σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας σήμερα (12/2) το πρωί στη Γλυφάδα. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου. Φέρεται να έχει αυτοκτονήσει καθώς δίπλα του βρέθηκε καραμπίνα.

Όλα ξεκίνησαν στις 10.20 το πρωί όταν η Άμεση Δράση έλαβε τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο ένας ένοπλος είχε εισβάλλει στη ναυτιλιακή επί της πλατείας Φλέμινγκ στη Γλυφάδα και πυροβολούσε εναντίον των εργαζομένων.

Ο δράστης ήταν πρώην εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, που έχει απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία και εισέβαλε στο κτίριο οπλισμένος με καραμπίνα.

Από εκείνη τη στιγμή στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση με τα ΕΚΑΜ να μπαίνουν μέσα στο κτίριο έτσι ώστε να λήξει αυτό το αιματηρό επεισόδιο. Νωρίτερα, έντρομοι εργαζόμενοι έβγαιναν από το κτίριο και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και ακολουθούσε η καταμέτρηση των ανθρώπων που απασχολούνται στη ναυτιλιακή προκειμένου να δουν ποιος λείπει.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο 70χρονος μπήκε από το πάρκινγκ και απείλησε τον άνδρα της ασφάλειας. Ανέβηκε στον ημιόροφο και τραυμάτισε δυο άτομα και στη συνέχεια ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο-Ενημέρωση Αμερικανών Γερουσιαστών από τον κ. Ιωάννη Σιτιλίδη για τα τουρκικά τερτίπια στο Αιγαίο

Αναφέρθηκε το ζήτημα της ΑΟΖ , το FIR Αθηνών και οι τομείς έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο-Είμαστε πολύ κοντά σε...