Κοινωνία

Βίντεο πριν τον ξυλοδαρμό του 23χρονου στη Θεσσαλονίκη - «Του έριξε κουτουλιά ο τράπερ»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος τράπερ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σχετικά με τον ξυλοδαρμό του φοιτητή, την ώρα που ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα.

Από το νέο βίντεο ντοκουμέντο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή TLive, εκτιμούν οι Αρχές πως μπορούν να «αποκρυπτογραφήσουν» το δεύτερο άτομο, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή.

Είναι ένα βίντεο λίγες ώρες πριν ο 23χρονος δεχθεί την καταγγελλόμενη επίθεση από τον τράπερ, και έξω από το μαγαζί φαίνεται ο 25χρονος τράπερ και ένας φίλος του με μαύρα ρούχα, όπου συνομιλούν σε καλό κλίμα.

Μετά από λίγη ώρα, ο τράπερ και ο άνδρας με τα μαύρα ρούχα χάνονται από την κάμερα, ενώ στο μαγαζί μπαίνουν ο 23χρονος και οι φοιτητές του, όπου σημειώθηκε ο καταγγελλόμενος ξυλοδαρμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Τι λέει φίλος και συγκάτοικος του φοιτητή

«Γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα περπατούσαμε με τον 23χρονο και με ακόμη έναν φίλο μας στη συμβολή των οδών Συγγρού με Εγνατία. Είδαμε να κάθεται σ' ένα μπαρ ένας γνωστός τράπερ μαζί με ένα ακόμη άτομο. Τότε, ο φίλος μου τον ρώτησε "εσύ είσαι διάσημος;". Ο τράπερ του απάντησε "τι είπες ρε, εγώ είμαι διάσημος" και του έριξε κουτουλιά στο κεφάλι» ανέφερε αρχικά φίλος και συγκάτοικος του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

 

«Εκείνη τη στιγμή, το άλλο άτομοο που ήταν μαζί του κλώτσησε τον φίλο μου με δύναμη στον θώρακα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να προκληθούν τραύματα στην ωμοπλάτη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Για περίπου 10 λεπτά ο φίλος μου δεν είχε αισθήσεις» συνέχισε ο συγκάτοικος του φοιτητή.

«Ο τράπερ και το άλλο άτομο, προφανώς επειδή φοβήθηκαν, άρχισαν μαζί με εμάς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να του λένε: Όλα καλά φίλε, έγινε παρεξήγηση, μ... Μετά από λίγο, έφυγαν από το σημείο» κατέληξε ο φίλος του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...