Κοινωνία

Κούγιας: Με κατεπείγουσα κλήση ενώπιον της ΕΕΑ για την «εγκληματική οργάνωση» του ποδοσφαίρου

Eνώπιον της ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει την Δευτέρα (5/2) για τις κατηγορίες του Ολυμπιακού αναφορικά με την «εγκληματική οργάνωση».

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με κατεπείγουσα κλήση ζητά από τον Αλέξη Κούγια να καταθέσει την Δευτέρα ενώπιον της για την «εγκληματική οργάνωση» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα, έπειτα από αυτή την εξέλιξη δεν θα ταξιδέψει στη Λοζάνη για την εκδίκαση της Τρίτης από το CAS της προσφυγής του Ολυμπιακού για το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό. Θα μείνει εδώ καθώς αναμένεται η διαδικασία με την ΕΕΑ να πάρει αρκετές ημέρες.

Πρόκειται για μια εξόχως σημαντική εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει μέτωπο με όλους εκείνους που θεωρεί «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο. Έχει καταγγείλει πρόσωπα με διευθύνσεις και ονόματα για όλους εκείνους που συμμετέχουν στους ορισμούς των διαιτητών και κατά την κρίση του οδηγούν σε «αλλοιώσεις αποτελεσμάτων» κλπ.

Πλέον λοιπόν μέσω του αντιπροέδρου του θα μιλήσει θα αυτό ενώπιον της ΕΕΑ σε μια διαδικασία που αυτομάτως –και ανεξάρτητα με τις δικές αποφάσεις και ποινές- διαβιβάζεται και στην Εισαγγελία Αθηνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ