Κοινωνία

Κακοκαιρία Avgi: Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά-Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ τέθηκε το απαγορευτικό απόπλου ισχύει σε πολλά λιμάνια της χώρας και τα πλοία παραμένουν δεμένα, λόγω της κακοκαιρίας Avgi που πραγματοποιεί την επέλασή της σε όλη τη χώρα και – φυσικά – σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, εκεί όπου οι άνεμοι φτάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ και πιθανώς τα 10!

Πιο αναλυτικά, σε σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου,όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα – Νέα Στύρα, Βόλος – Σποράδες, Καβάλα – Πρίνου και Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τουλάχιστον 20 Ουκρανοί κομάντος σκοτώθηκαν! Μαζικά ρωσικά πλήγματα κατά αρχηγείων των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων -«Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Μία δόση της εκδίκησής της έδωσε εχθές το βράδυ η Ρωσία, χτυπώντας στοχευμένα στόχους σε όλη την Ουκρανία