Κοινωνία

Εξαπάτηση ηλικιωμένης στη Παπάγου: Προσποιήθηκαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Πιο συγκεκριμένα, το θύμα ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας μπήκαν δύο άτομα, προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ και άρχισαν να το κάνουν φύλλο και φτερό, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Κάποια στιγμή η γυναίκα αντιλήφθηκε πώς απέναντί της είχε κακοποιούς και επιχείρησε να τους σταματήσει, με τους δύο ληστές να κάνουν χρήση σωματικής βίας για να φύγουν από το σπίτι της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί του Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με συναδέλφους τους από ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποίησαν τους δύο δράστες και το πρωί της Παρασκευής (26/1) συνέλαβαν τον έναν.

Πρόκειται για έναν σεσημασμένο με παρόμοια αδικήματα, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Άνω Λιοσίων ενώ στην οικία του βρέθηκαν κλοπιμαία και άλλα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί των δύο αυτών Υπηρεσιών έφτασαν μέχρι και τη Χαλκίδα αναζητώντας τον ηλικίας περίπου 30 ετών, επίσης σεσημασμένο, συνεργό του χωρίς όμως να τον εντοπίσουν. Ο δεύτερος δράστης έχει ταυτοποιηθεί και εκτιμάται ότι δεν θα αργήσουν να τον συλλάβουν και αυτόν, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα είναι καλά στην υγεία της αν και σοκαρισμένη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ