Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη-Το πτώμα ήταν στους βάλτους σκεπασμένο με βαρύ αντικείμενο

Την ίδια ώρα, διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 31χρονος, του οποίου η σορός εντοπίστηκε σήμερα (22/1) σε βάλτο.

Ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε στις έρευνες, μίλησε στο Mega, περιέγραψε πώς βρέθηκε ο 31χρονος και αποκάλυψε την ύπαρξη βαριού αντικειμένου.

 

Τι λέει άτομο που συμμετείχε στις έρευνες


«Ψάχνουμε 11 μέρες τώρα για το παιδί. Είχαμε ξαναψάξει εκεί. Είναι ένα αυλάκι λίγο πιο βαθύ. Ίσως κάποιος τον είχε ρίξει εκεί. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χθες το σκυλί είχε μία μυρωδιά αλλά από τον αέρα έχανε την επαφή και σήμερα το βρήκε. Το παιδί ήταν σκεπασμένο με ένα βαρύ αντικείμενο», δήλωσε.

Η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή του Ευηνοχωρίου. Όπως μεταδίδει ο Νίκος Γιαπρακάς στο OPEN, επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για τον 31χρονο από τα ρούχα ενώ στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν όλοι περίμεναν να εξέλθει από το δικαστικό μέγαρο ο 51χρονος κρεοπώλης,όπως αναφέρει το newpost.gr.

 

 

Πώς εντοπίστηκε η σορός


Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛΑΣ ερεύνησε τον βάλτο στη συγκεκριμένη περιοχή. Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε πως η σορός ανήκει στον άτυχο 31χρονο.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ