Κοινωνία

Ρέντη: Συμπληρωματική απολογία για τον 18χρονο που έριξε τη φωτοβολίδα

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος προφυλακίστηκε μετά την αρχική απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά, ενώ στη συνέχεια το κατηγορητήριο σε βάρος αναβαθμίστηκε μετά το θάνατο του αστυνομικού στις 27 Δεκεμβρίου.

Πλέον ο 18χρονος είναι αντιμέτωπος με το το κακούργημα της ανθρωποκτονίας κατά μετατροπή της αρχικής κατηγορίας που του έχει αποδοθεί, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο 18χρονος είπε στην απολογία του πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη σε κανέναν. Σύμφωνα με τον ίδιο, σκοπός του ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα προς τα επάνω. Ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε πως δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί, γι′ αυτό και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει προς τα κάτω και να χτυπήσει σε απόσταση περίπου δύο–τριών μέτρων από το σημείο όπου βρισκόταν και να τραυματίσει στη συνέχεια τον αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν σε μια απόσταση περίπου 70 μέτρων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...