Κοινωνία

Στα άδυτα της Greek Mafia: Δύο συλλήψεις και τρεις προσαγωγές για την μαφιόζικη εκτέλεση Σκαφτούρου και Ρουμπέτη (Βίντεο)

Σε συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται σε συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia προχώρησε η Αστυνομία χθες Τετάρτη.

Δύο άτομα από την Γεωργία, συνελήφθησαν χθες το βράδυ για την εμπλοκή τους στην Greek Mafia. Ο ένας συνελήφθη στον Ασπρόπυργο και ο άλλος στο Μενίδι.

Έχουν γίνει άλλες 3 προσαγωγές και έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης για συγκεκριμένα άτομα, τα οποία όπως εκτιμά η αστυνομία μάλλον έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Τα δύο άτομα που έχον συλληφθεί φέρεται να έχουν εμπλοκή στην δολοφονία Σκαφτούρου στην Βοιωτία το Πάσχα στις 22 Απριλίου 2022 στο κτήμα του, όπου οι εκτελεστές εισέβαλαν στο κτήμα του και τραυμάτισαν θανάσιμα τον ίδιο αλλά και τραυμάτισαν την κόρη και τον συμπέθερό του, αλλά και στην εκτέλεση των Ρουμπέτη και Μουζακίτη πέρσι τον Ιούνιο.

Η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των εκτελεστών του Βαγγέλη Ζαμπούνη ερευνά όλα τα συμβόλαια θανάτου.

Εκτιμάται πως λόγω της εκτέλεσης Σκαφτούρου το 2022 είχε ανοίξει βεντέτα μεταξύ μελών της Greek Mafia.

Επισημαίνεται πως 5 από τα τελευταία θύματα έχουν να κάνουν με το λαθρεμπόριο καυσίμων, όπου διακινούνται δεκάδες εκατομμύρια, όπως και στο κάδρο μπαίνει και το λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...