Κοινωνία

Πολυτεχνείο: Πραγματοποιήθηκε άλλη μία επίθεση κουκουλοφόρων

Σήμερα Τρίτη έγινε νέα καταδρομική επίθεση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Μετά τη χθεσινή ολιγόωρη κατάληψη του κτιρίου της Διοίκησης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η οποία έληξε μετά την παρέμβαση της αστυνομίας, πριν λίγη ώρα σήμερα, σημειώθηκε νέα καταδρομική επίθεση περίπου 15 κουκουλοφόρων.

Σύμφωνα με το protothema.gr, παρέμειναν στο χώρο περίπου 6’-7’ και προξένησαν μεγάλες υλικές ζημιές. Κινήθηκαν στους κεντρικούς διαδρόμους, δεν μπήκαν σε γραφεία ώστε να σπάσουν υπολογιστές. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν.

Αν και υπάρχει υπηρεσία φύλαξης, δεν επαρκεί για τα 1000 στρέμματα της Πολυτεχνειούπολης. Επίσης, ακόμη κι αν υπήρχε πολυπληθέστερο προσωπικό για τη φύλαξη του κτιρίου Διοίκησης, «όταν γίνει καταδρομική επιχείρηση αυτού του τύπου, κανείς δεν μπαίνει μπροστά για να τους εμποδίσει», αναφέρουν μάρτυρες της επίθεσης.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...