Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Κηδεία Νίκου Ρόκκου: Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος με τον χαμό του αδερφού του

Ο Νίκος Ρόκκος, αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. 

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στο νησί της Λήμνου όπου ζούσε και η κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα», μετέδωσε τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία στην οποία θα λάβει χώρα η εξόδιος ακολουθία.

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως απαίτησε να κοπεί η μετάδοση, διότι θεώρησε ανάρμοστο να υπάρχουν κάμερες μπροστά στα πρόσωπα των ανθρώπων που θρηνούν.

Πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, αναφέρουν πως ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδερφό του, Κώστα, που πέθανε ξαφνικά τον Ιούνιο του 2021, από ανακοπή. Και τα δύο αδέρφια του γνωστού τραγουδιστή δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη γενέτειρά τους, εκεί όπου μεγάλωσαν, δούλεψαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Η οικογένειά του προχωρούσε αγκαλιασμένη, όσο το φέρετρό του μεταφερόταν στο εσωτερικό του ναού. Ο Στέλιος Ρόκκος στα πλάνα που κυκλοφόρησαν, φαίνεται συντετριμμένος δίπλα στη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα.

 


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ