Κοινωνία

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα ο Βασίλης Καρράς: Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας η κηδεία του

Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας θα τελεστεί η κηδεία του τεράστιου Βασίλη Καρρά.

Περίπου στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης η σορός του Βασίλη Καρρά θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη για την Καβάλα.

Θα γίνει περιφορά στο κτήμα του και σε όλο το χωριό. Και στην συνέχεια, όπως ήταν η επιθυμία του τραγουδιστή, θα ψαλλεί τρισάγιο στην εκκλησία του χωριού και θα ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Η κηδεία του Βασίλη Καρρά έχει οριστεί να ξεκινήσει, εκτός απροόπτου, στις 12:00.

Σε όλη την διάρκεια την τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο. Τιμής Ένεκεν, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά θα διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του, με τον ίδιο να μη ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ούτε όταν έγινε γνωστός, καθώς βοηθούσε τους πάντες, ενώ είχε δωρίσει και πολλά έργα αναβάθμισης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, από αύριο, ο κεντρικός δρόμος του Κοκκινοχωρίου θα φέρει το όνομα του Βασίλη Καρρά, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη, μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου.

Να σημειωθεί πως και η κεντρική πλατεία του χωριού φέρει το όνομα «Βασίλης Καρράς».

Η τελευταία επιθυμία του

Ο Βασίλης Καρράς ήθελε να κάνει μία μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς. Ο Ευάγγελος Αραμπατζής δήλωσε ότι θα γίνει πραγματικότητα αυτή συναυλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ευάγγελος Αραμπατζής που ήταν στενός φίλος του τραγουδιστή, εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο όπου ανέφερε ότι θα τιμηθεί και θα γίνει πράξη η τελευταία επιθυμία του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ