Κοινωνία

Βασίλης Καρράς: Ο συγκινητικός επικήδειος και η τελευταία του επιθυμία - Ο αποχαιρετισμός των μουσικών: «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, έδωσε αγάπη» (Βίντεο)

Η απώλειά του  Βασίλη Καρρά βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Η σορός του καλλιτέχνη έφτασε το πρωί της Δευτέρας (25/12) σε αίθουσα στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Σήμερα Τρίτη (26/12), τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και έγινε η εξόδιος ακολουθία του.

Λίγο μετά τις 16:30 μουσικοί με μπουζούκια και όργανα, αποχαιρέτησαν τον μεγάλο τραγουδιστή με το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και το «Δεν πάω πουθενά» αλλά και Ποντιακά ενώ και ο κόσμος που βρισκόταν στην εκκλησία, ακολούθησε τραγουδώντας τα κομμάτια του.

Δείτε βίντεο από την ιστοσελίδα protothema.gr

 
 

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του Βασίλη Καρρά, ήταν ο άνθρωπος που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, κάτι που ήταν και επιθυμία της οικογένειας.

Όπως είπε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την εξόδιο ακολουθία, η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

"Σήμερα αποχαιρετούμε έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Βασίλη μας. Και στον επικήδειο ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Ζήτησε η οικογένεια να εκφωνήσω τον επικήδειο. Με μεγάλη συγκίνηση το έκανα, γιατί ο Βασίλης πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης ήταν και μεγάλος άνθρωπος.

Και όλος αυτός ο κόσμος που είναι εδώ αποδεικνύει πόσο αγαπούσε αυτόν τον άνθρωπο. Η συναυλία που επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί με τους 3.000 μουσικούς επί σκηνής, θα γίνει προς τιμήν του, στην Αθήνα και θα καταγραφεί για το βιβλίο Γκίνες. Καλό ταξίδι Βασίλη μας" είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ