Κοινωνία

Η τεράστια αγάπη του κόσμου για τον Βασίλη Καρρά: Φτάνουν με πούλμαν και τρένα από όλη την Ελλάδα για να πάρουν μέρος στο λαϊκό προσκύνημα

Για να πάρει μέρος στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη φτάνει με πούλμαν και τρένα πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα.

Μία λαοθάλασσα συρρέει από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου στις 12.30 το μεσημέρι, μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του εμβληματικού λαϊκού ερμηνευτή. 

Μέχρι το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα

Λόγω της τεράστιας προσέλευσης του κόσμου, αποφασίστηκε να παραταθεί το λαϊκό προσκύνημα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο μέχρι τις 4 το απόγευμα. 

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη, του «άρχοντα» Βασίλη, από όλη την Ελλάδα

Επίσης, πολύ κόσμος αναμένεται να φτάσει στην Αγία Σοφία για να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ