Κοινωνία

Συγκλονιστικό βίντεο από την απόπειρα αρπαγής γυναίκας κοντά στα διόδια Αιγίου!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κοντά στα διόδια του Αιγίου, καθώς τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε μια γυναίκα. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που τραβήχτηκε από έναν οδηγό φορτηγού, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, φαίνονται τρία νεαρά άτομα με κουκούλες που έχουν επιτεθεί σε μια γυναίκα και προσπαθούν να την βάλουν με τη βία στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

 

Την τραβούσαν στο αυτοκίνητο


Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα αντιστέκεται και φωνάζει, ενώ ο ένας την τραβά από τα χέρια, ο άλλος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια. Ο τρίτος νεαρός κρατάει την πόρτα ανοιχτή ώστε να καταφέρουν να την βάλουν μέσα με το ζόρι.

Η γυναίκα στην προσπάθειά της να αντισταθεί έχει ξεγυμνωθεί από τη μέση και πάνω. Τελικά δεν κατάφεραν να την βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει έντρομη ουρλιάζοντας.

Στην συνέχεια οι τρεις άνθρωποι μπήκαν στο αυτοκίνητο και κινήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση που έτρεχε η γυναίκα,αναφέρει το gazzetta.gr.

Σύμφωνα με το Open, μπορεί να πρόκειται για κάποια απόπειρα αρπαγής μεταξύ Ρομά της περιοχής, ενώ το περιστατικό ερευνά η αστυνομία Αιγίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ