Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γκάζι: Ο 33χρονος συνοδηγός του τζιπ διώκεται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή είναι ο 33χρονος, υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη για τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς του συμπατριώτη του σε βάρος τριών νεαρών από την Κρήτη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

Ήδη η 29η τακτική ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη των πυροβολισμών, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και πλέον καταζητείται κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 33χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης του τζιπ με το οποίο κινήθηκαν οι δράστες, με οδηγό τον καταζητούμενο για τους πυροβολισμούς, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο που έχει δημοσιοποιηθεί να βγαίνει από τη θέση του οδηγού και να πυροβολεί τους τρεις νεαρούς από κοντινή απόσταση.

Ο κατηγορούμενος ως συνεργός, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η θέση που εκφράζει ο 33χρονος για το αιματηρό επεισόδιο είναι πως δεν φαντάστηκε ποτέ αυτήν την εξέλιξη καθώς δεν γνώριζε ότι ο φίλος του και οδηγός του τζιπ είχε πάνω του όπλο. Φέρεται επίσης να δηλώνει σοκαρισμένος από το συμβάν και να ισχυρίζεται πως ο ίδιος το μόνο που έκανε ήταν ότι χαστούκισε το ένα από τα θύματα καθώς τον εξύβρισε,όπως αναφέρει το skai.gr.

Όπως αναφέρει η συνήγορος του, ο 33χρονος, αμέσως μετά το συμβάν στο Γκάζι, επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε πως επιθυμεί να παραδοθεί στις Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...