Κοινωνία

Ζωγράφου: Αδιανόητο περιστατικό - Νεαροί έσπασαν στο ξύλο άνδρα

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Ζωγράφου καθώς τρεις νεαροί για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξυλοκόπησαν άνδρα στην Ούλωφ Πάλμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Zografou24, ο άνδρας είχε βγει για τρέξιμο και χωρίς να έρθει σε διαπληκτισμό με τους τρεις νεαρούς, απλά περπατώντας στο πεζοδρόμιο, δέχθηκε απανωτά χτυπήματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να έχει προσωρινή απώλεια μνήμης.

Μάλιστα, μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι και το προηγούμενο διάστημα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή γύρω στις 11 το βράδυ με άλλον άνδρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Τότε μια γυναίκα τον είχε πλησιάσει και τον είχε ρωτήσει αν τη γνωρίζει. Εκείνος απάντησε «όχι», η γυναίκα τον ξαναρώτησε και εμφανίστηκε από το πουθενά παρέα νεαρών και άρχισε να τον χτυπά.

Οι Αρχές είναι ενήμερες γι’ αυτά τα περιστατικά υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για συμμορία που χτυπά αγνώστους χωρίς προφανή λόγο, καθώς σκοπός τους δεν είναι να κλέψουν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ