Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μετρό: Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνα και απείλησαν τους επιβάτες

Εν όψει της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει αυτή την περίοδο η κυβέρνηση σχετικά με την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να κλείνει εξέδρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων, ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας συνέβη χθες το βράδυ Πέμπτης σε συρμό του Μετρό που βρισκόταν στο δρομολόγιο από Μοναστηράκι προς Κεραμεικό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έψαχναν για οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πέντε κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στον συρμό του Μετρό που ήταν γεμάτος με κόσμο και πέταξαν καπνογόνα φωνάζοντας “όποιος είναι  Παναθηναϊκός να το πει τώρα!”.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το περιστατικό συνέβη μετά τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (15.12), στο δρομολόγιο από Μοναστηράκι προς Κεραμεικό, την ώρα που είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αφού προχώρησαν σε αυτή την “τραγική” πράξη, οι δράστες κατέβηκαν στην επόμενη στάση. Εκεί πέταξαν κι άλλο καπνογόνο, στην αποβάθρα, αποχωρώντας ανενόχλητοι.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και έχει ήδη ζητήσει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Μετρό, αν και μέσα από το βαγόνι δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος