Κοινωνία

Καρδίτσα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος που αγνοούνταν

Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του Παναγιώτη Βλάσση από την Καρδίτσα που αγνοούνταν. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο Του Παιδιού», τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Βλάσσης, 26 ετών, εξαφανίστηκε στις 12/12/2023, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Παναγιώτη Βλάσση που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Τι υποστηρίζει η θεία του 26χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα σήμερα, η θεία 26χρονου που αγνοείται μιλώντας στην τηλεόραση του Mega είπε: «Έφυγε από την Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, ήρθε εδώ. Ήταν εδώ, ήρθε λέει για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί. Μιλούσε με την μαμά του, παραπροχθές το βράδυ του λέει: «ακόμα Παναγιώτη; Θα γυρίσεις πίσω;». Λέει αύριο θα έρθω».

«Προχθές το πρωί δεν ήρθε, δεν εμφανίστηκε και το μεσημέρι τον παίρνει τηλέφωνο, λέει θα ξεκινήσω αργότερα, το μεσημέρι τον παίρνει 2,3 η ώρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Παίρνει δίπλα σε εμάς, πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλα. Το αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω. Αυτός δεν ήταν πουθενά», συμπλήρωσε.

«Τώρα όπως είπαν εδώ οι γείτονες, τον είδανε 2 η ώρα πήγε προς την εκκλησία. Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί. Από εκεί ποιον δρόμο πήρε κανείς δεν ξέρει. Δεν τον ξαναείδαν», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ