Κοινωνία

Καρδίτσα: 26χρονος εξαφανίστηκε μετά από επίσκεψη στο πατρικό του σπίτι-Αγωνία για τους γονείς του

Οι έρευνες μετά την εξαφάνιση ενός 26χρονου νεαρού στην Καρδίτσα είναι ασταμάτητες. Σύμφωνα με τις τελευταίες σχετικές πληροφορίες ο 26χρονος είχε ταξιδέψει από την Αθήνα ώστε να επισκεφθεί το πατρικό του σπίτι.

Οι γονείς του κάνουν άσχημες σκέψεις και παρακολουθούν τις έρευνες των αστυνομικών με κομμένη την ανάσα. Η εξαφάνιση του παιδιού τους στην Καρδίτσα έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος του 26χρονου. Όπως ανέφεραν οι γονείς, ο γιος τους ταξίδεψε από Αθήνα και παρέμεινε για λίγες μέρες κοντά τους, στο πατρικό του σπίτι. Τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς, με τις έρευνες να ξεκινούν αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης.

Σύμφωνα με το newsit.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για την εξαφάνιση 26χρονου, με καταγωγή από τον Πρόδρομο στην Καρδίτσα.

Ο 26χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μένει μόνιμα στην Αθήνα, τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει στον Πρόδρομο στο σπίτι των γονιών του.

Τις τελευταίες μέρες δεν έδωσε σημάδια ζωής στους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι χθες Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας. Μέχρι στιγμής η έρευνα της Αστυνομίας δεν έχει αποδώσει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...