Κοινωνία

Ξεσπά ο πατέρας του Άλκη: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο»

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στου Ρέντη παραχώρησε νέες δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», είπε ότι «δυστυχώς, πέρασαν δύο χρόνια από τον άδικο χαμό του Άλκη και κάθε φορά η Πολιτεία και εμείς οι ίδιοι λέγαμε πως ήταν η τελευταία σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Δυστυχώς, αυτό το ποτήρι δεν έχει πάτο και τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πόσο άγριο μίσος έχουν ορισμένα άτομα και θέλουν να κάνουν κακό σε κάποιον συνάνθρωπό τους».

«Χάσαμε τον Άλκη, χάσαμε τον Μιχάλη και τώρα ένας αστυνομικός χαροπαλεύει. Πρέπει να γίνει κάτι, και δεν είναι μόνο το θέμα της Πολιτείας η αυστηροποίηση των νόμων, αλλά είναι θέμα όλων μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία είπε ότι «είναι μία λύση που αποφάσισε η Πολιτεία. Πιστεύω ότι είναι προς το θετικό. Εφόσον υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι, οι οποίοι δεν μπορούν να αποβληθούν από το υγιές κομμάτι των ομάδων, άρα πρέπει να γίνει κάτι, και έφτασε η Πολιτεία να λάβει αυτά τα αυστηρά μέτρα».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «ο κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά τα επεισόδια είναι το νεαρό της ηλικίας των παιδιών. Αυτά τα παιδιά που μεγάλωσαν στην οικονομική κρίση, κρύβουν πολύ θυμό, οργή και μίσος. Είναι τα παιδιά που σκεφτόμασταν ότι θα τους αφήσουμε το μέλλον σαν Ελλάδα, σαν κοινωνία και δυστυχώς βλέπουμε πως τα χάνουμε».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ