Κοινωνία

Αράχωβα: Ιδιοκτήτρια ταβέρνας διαμαρτύρεται για κατηγορίες συγκάλυψης στην υπόθεση Όλιβερ

Αμείωτη είναι η οργή της τοπικής κοινωνίας της Αράχωβας λόγω του φρικτού θανάτου του άτυχου χάσκι και του γεγονότος ότι ο δράστης εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος.

Το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι έρευνες για τον θάνατο του άτυχου χάσκι, συνεχίζει να φέρνει εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι έρευνες ξεκινούν από την αρχή και η υπόθεση περνά στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αν και πρόκειται για θάνατο ζώου. Στελέχη του τμήματος έχουν μεταβεί στην Αράχωβα ενώ η σορός του Όλιβερ θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστήμιο της χώρας.

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχωβα, η οποία κατηγορήθηκε πως ξήλωσε τις κάμερες στο κατάστημα της μετά τη δημοσιοποίηση του εγκλήματος.

«Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου για να συγκαλύψω τον άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ. Ήρθε κανένας να δει τις κάμερες που έχω στο μαγαζί αν είναι ξηλωμένες; Οι κάμερες είναι στη θέση τους και η αστυνομία πήρε το υλικό από το καταγραφικό. Όλοι γνωρίζουμε τον Όλιβερ και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άνθρωπος στην Αράχωβα να συγκαλύψει αυτό το περιστατικό. Η Αράχωβα δεν είναι μικρή κοινωνία για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Πέρα από τους μόνιμους κατοίκους έχουμε πολλούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο», είπε αρχικά, και συνέχισε, λέγοντας:

«Επιπλέον, έχουμε μεγάλο πρόβλημα και με την έλλειψη αστυνομίας. Έχουμε έναν αστυνομικό. Τι να κάνει κι αυτός με τόσο κόσμο και τόσα σπίτια. Παρακαλούμε να μας φέρουν αστυνομικούς. Λένε τώρα, ότι εμείς συγκαλύπτουμε εγκληματίες και κανένας να μην έρθει διακοπές στην Αράχωβα. Ήδη επιχειρηματίες έχουν ακυρώσει κρατήσεις μετά από αυτό το περιστατικό και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί».
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ