Κοινωνία

Αλμυρός: Δήθεν αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη και της έκλεψε 20.000 ευρώ

Ηλικιωμένη γυναίκα από την περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας θορυβήθηκε όταν δέχθηκε κλήση από από έναν άγνωστο ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν αστυνομικός και ζήτησε από εκείνη το ποσό των 20.000 ευρώ ώστε να μην πάει φυλακή η κόρη της η οποίο υποτίθεται πως είχε προκαλέσει ατύχημα με θύμα ένα ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με το protothema.gr, από το βάθος ακουγόταν μια γυναίκα να κλαίει, να την αποκαλεί «μαμά» και να της ζητάει να την βοηθήσει και η ταραγμένη 78χρονη πείστηκε ότι ήταν η κόρη της. Έτσι, ακολούθησε τις οδηγίες του "αστυνομικού", πήγε σε μια τράπεζα στην περιοχή των Αλυκών στον Βόλο από την οποία έκανε ανάληψη και έβαλε το μεγάλο ποσό σε μια σακούλα, την οποία άφησε δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων που της υπέδειξε.

Όταν η κόρη της επικοινώνησε μαζί της και αντιλήφθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει, η 78χρονη έτρεξε να πάρει τη σακούλα με τα χρήματα, αλλά ήδη τα είχε παραλάβει συνεργός του απατεώνα που είχε εξαφανιστεί. Έρευνες για τον εντοπισμό των τουλάχιστον τριών δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ