Κοινωνία

Πάρος: 55χρονος πέθανε κατά τη διάρκεια κατάδυσης

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τη ζωή του έχασε ένας 55χρονος Αμερικανός στην Πάρο, όταν ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια περιηγητικής κατάδυσης και κατέρρευσε.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Βουτάκος. Όταν έγινε αντιληπτό ότι ο 55χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του, οι εκπαιδευτές του καταδυτικού κέντρου τον ανέσυραν και τον μετέφεραν σε ιδιωτικό σκάφος.

Εκεί, ξεκίνησαν άμεσα οι προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Πούντας.

Από το σημείο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Πάρου. Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικής εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του 55χρονου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ