Ο δήμαρχος Αράχωβας Γιάννης Στάθας, μίλησε σήμερα Σάββατο στην εκπομπή "Στούντιο με θέα" του Αντ1, για το έγκλημα σε βάρος του άτυχου χάσκι που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Όπως τόνισε ο εντοπισμός του δράστη ή των δραστών είναι πρωταρχικό μέλημα των κατοίκων της περιοχής.
Όπως είπε, από την ημέρα που έγινε γνωστό, ο κόσμος νιώθει φόβο και τα παιδιά δεν πάνε πουθενά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους.
«Το μόνο επίσημο χαρτί που υπάρχει είναι η γνωμάτευση της πρώτης κτηνιάτρου», είπε και εξήγησε πως, οι υπόλοιπες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και ό,τι ακούγεται είναι εικασίες.
Σύμφωνα με το protothema.gr, ο ίδιος ο δήμαρχος δεν γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ, ωστόσο, θέλει να βρεθεί ο δράστης του φριχτού εγκλήματος, ώστε οι κάτοικοι της Αράχωβας να νιώσουν πάλι ασφαλείς.
«Είναι ψυχοπαθής, θα μπορούσε το ίδιο να το κάνει σε ένα παιδί», είπε ο Γιάννης Σταθάς.
Στέλνοντας, τέλος, μήνυμα σε όσους κάνουν μποϊκοτάζ στην Αράχωβα, είπε: «Δεν μας ενδιαφέρει που δεν θα ρθουν στην Αράχωβα, αλλά μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο δράστης του εγκλήματος», είπε.