Κοινωνία

Πρόταση γάμου εν ώρα πτήσης: Δεν πίστευε στα μάτια της! Είχε ετοιμάσει μαντινάδα για την περίσταση (Βίντεο)

Σε μια απροσδόκητη κίνηση κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς το Ηράκλειο, ένας άνδρας σηκώθηκε από τη θέση του στο αεροπλάνο και ζήτησε το μικρόφωνο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Σε βαθιά συγκίνηση, απηύθυνε μια μαντινάδα προς τη μελλοντική σύζυγό του.

Η πρόταση γάμου που έκανε ο Δημήτρης στην Κλειώ καταγράφηκε σε βίντεο, που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έγινε viral, όπως αναφέρει το thesstoday.gr. Η μέλλουσα νύφη άκουσε συγκινημένη την μαντινάδα που είχε γράψει ο αγαπημένος της και είπε το μεγάλο «ναι». 

Κανείς από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε κατά τη διάρκεια της πτήσης, όταν ο Δημήτρης πήρε το μικρόφωνο στο χέρι του και στάθηκε μπροστά στην αγαπημένη του. 

«Μαζί σου αποφάσισα το μέλλον μου να ζήσω, γι’ αυτό και να με παντρευτείς, Κλειώ, θα σου ζητήσω» ανέφερε με τους επιβάτες να κοιτούν και κάποιοι να καταγράφουν τις εικόνες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σύμφωνα με το cretalive.gr, η ιδιαίτερη αυτή πρόταση γάμου στον αέρα, στη διάρκεια της πτήσης προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης στη μέλλουσα νύφη αλλά και τον ενθουσιασμό των επιβατών και του πληρώματος που καταχειροκρότησαν το νεαρό ζευγάρι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ