Κοινωνία

Δράμα: Κατασχέθηκαν 61 κιλά κάνναβης - Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί διακινητές

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας είχαν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες δύο αλλοδαπών, οι οποίοι αποθήκευαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης σε ένα νοικιασμένο σπίτι, με σκοπό να διακινήσουν τα ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας.

Όταν εντοπίστηκε το συγκεκριμένο σπίτι, οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους δράστες με συντονισμένη επιχείρηση το μεσημέρι της Κυριακής και η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα «Vera» ανέλαβε την έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας βρήκε 14 μαύρες σακούλες απορριμμάτων που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 61 κιλών και 445 γραμμαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δυο αλλοδαποί, που θεωρούνται μέλη κυκλώματος το οποίο δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να εντοπιστούν οι συνεργοί τους. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια Δράμας προέκυψε ότι ο ένας βρισκόταν παράνομα στη χώρα και του ασκήθηκε επιπλέον δίωξη, εκτός από αυτήν για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ