Κοινωνία

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες-Ποτάμια οι δρόμοι (Βίντεο)

Ισχυρότερο είναι το φαινόμενο σε περιοχές της βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στις Ροβιές του Δήμου Μαντουδίου, στη λίμνη της Αγίας Άννας.

 

Ποτάμια οι δρόμοι


Όπως αναφέρει το evima.gr, μέσα σε λίγα λεπτά, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Η δημοτική αρχή βρίσκεται σε επιφυλακή μέχρι να κοπάσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόβλεψη, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση που θα επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα.

 

Η μετεωρολογική πρόβλεψη


1. Την Τρίτη (05-12-2023)

α) Από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.

β) Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες και τις δυτικές Κυκλάδες.

 

2. Την Τετάρτη (06-12-2023)

α) Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια τις πρωινές ώρες.

β) Στη Θεσσαλία (κυρίως τα ανατολικά τμήματα), τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία), τις Κυκλάδες και την Κρήτη έως το απόγευμα.

γ) Από το πρωί και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 

Ακολουθεί το βίντεο από το evima:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...