Κοινωνία

Θάνατος 92χρονης στο Ηράκλειο: Ήπιε καθαριστικό αντί για νερό!

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 92χρονη σε γηροκομείο του Ηρακλείου, αφού, όπως καταγγέλλεται, ήπιε καθαριστικό αντί για νερό.

Σύμφωνα με το cretalive, η ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τη Δευτέρα, ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε σήμερα οπότε και διενεργείται έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως υπό ποιες συνθήκες η άτυχη τρόφιμος ήπιε καθαριστικό αντί για νερό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκαν οι κάμερες ασφαλείας, ενώ συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου. Από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στο πλαίσιο της προανάκρισης λαμβάνονται καταθέσεις.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

blinken
Ελληνοτουρκικά 0

Νέο μέγα σκάνδαλο από τις ΗΠΑ! Ο πρώην ΥΠΕΞ Μπλίνκεν παραδέχτηκε ότι η Ουάσιγκτον πίεσε τον Μητσοτάκη να νομιμοποιήσει τον γάμο ομόφυλων και πολλά άλλα

Αναρωτιόμαστε τι είδους και πόσες πιέσεις να δέχθηκε η Αθήνα για την Τουρκία του αλαζόνα Ερντογάν για το Αιγαίο