Κοινωνία

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου παραμένουν 150 Έλληνες: «Κοιμόμαστε πάνω στις καρέκλες, δεν έχουμε ρούχα»

Eγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου για τέταρτη ημέρα, λόγω της έντονης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων, παραμένουν περίπου 150 Έλληνες. Ο Αλέξανδος Καραστεργίου, που βρίσκεται μεταξύ αυτών, μίλησε για την «απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών» και εκτίμησε πότε θα τελειώσει η περιπέτεια αυτή.

«Είμαστε από την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Κοιμόμαστε πάνω στις καρέκλες. Είμαστε διάσπαρτοι 150 Έλληνες στα δύο terminal. Μας έδωσαν 15 ευρώ voucher το Σάββατο για να φάμε. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των Γερμανών, πάμε να τους μιλήσουμε και μας γυρνάνε την πλάτη», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καραστεργίου τόνισε πως «κάθε 12 ώρες μας καλούν να κάνουμε check in για να φύγουμε. Η εταιρεία μας έδινε ένα χρηματικό ποσό για ξενοδοχείο, αλλά καταλύματα διαθέσιμα δεν υπάρχουν ούτε τρόπος να φθάσουμε εκεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ«Μας έβαλαν την Παρασκευή για πολλές ώρες στο αεροπλάνο και μας κατέβασαν, Χθες έφυγε αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη, αλλά εμείς δεν ήμασταν μέσα, δεν μας έδωσαν προτεραιότητα, αυτό ήταν το παράπονο μας και είμαστε εδώ χωρίς ρούχα, χωρίς βαλίτσες…», πρόσθεσε, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγουμε μετά τις 20:00 της Δευτέρας για την Ελλάδα», είπε ο κ. Καραστεργίου. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ