Καιρός

«Ελ. Βενιζέλος»: Μόνο δύο πτήσεις από και προς το Μόναχο λόγω της κακοκαιρίας

Από το Σάββατο έχουν ακυρωθεί 22 συνολικά πτήσεις από και προς το Μόναχο. Σήμερα αναχώρησαν δύο πτήσεις, από το ελληνικό αεροδρόμιο, μία Lufthansa και μία της Skyexpress προς Μόναχο, ενώ αναμένεται να φτάσουν και δύο πτήσεις από το Μόναχο στο «Ελ. Βενιζέλος», οι οποίες έχουν τον χαρακτηρισμό «Open Delay» προς το παρόν, δηλαδή ανοιχτή καθυστέρηση.

Για τους ταξιδιώτες που προσπαθούν να φύγουν από το Μόναχο γίνονται προσπάθειες από τις εταιρείες να μεταφερθούν σε άλλα αεροδρόμια όπου πραγματοποιούνται πτήσεις.

Οι πτήσεις ξεκίνησαν ξανά από τις 6:00 π.μ τοπική ώρα» παρότι «αναμένονται διακοπές στην εναέρια κυκλοφορία», έγραψε στην ιστοσελίδα του το αεροδρόμιο του Μονάχου, το δεύτερο μεγαλύτερο στη Γερμανία μετά από αυτό της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...