Κοινωνία

Στο Ηράκλειο μεταφέρονται οι 79 μετανάστες που εντοπίστηκαν στις Τρεις Εκκλησιές -

Στο Ηράκλειο μεταφέρονται οι συνολικά 79 μετανάστες που εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου στις Τρεις Εκκλησιές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσωρινά θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα των Λιμενεργατών στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννη Βαρδαβά, οι  μετανάστες θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα των λιμενεργατών για όσο χρειαστεί, ενώ ήδη έχουν ετοιμάσει την αίθουσα κι έχουν εξοπλιστεί με νερό και φαγητό, όπως μετέδωσε το creta24.gr

«Όλα αυτά όμως συνεπάγονται με κάποια έξοδα, αυτά κοστίζουν αρκετά. Μέσα σε δύο μήνες έχουν έρθει περίπου 180 άνθρωποι. Αλλά δεν είναι τόσο πολύ το θέμα των εξόδων, όσο το ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο μέλλον να υποδεχόμαστε τους ανθρώπους και σε άλλους χώρους. Η αίθουσα χωράει 40 ανθρώπους και πρέπει να φιλοξενηθούν 80. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι οι ταλαιπωρημένοι αυτοί άνθρωποι πρέπει να φιλοξενούνται σε κατάλληλες συνθήκες.

Στην αίθουσα των λιμενεργατών βρίσκεται ιατρικό προσωπικό, ο Ερυθρός Σταυρός και το Λιμεναρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί άνδρες δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...