Κοινωνία

Αναρτήθηκαν τα επικαιροποιημένα μητρώα παρόχων κατάρτισης από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης

Οι πάροχοι κατάρτισης των μητρώων που πληρούν τα κριτήρια, τους όρους και τις προϋποθέσεις, που ορίζουν οι σχετικές δημόσιες προσκλήσεις για τη διασφάλιση ποιότητας.

Πώς μπορώ να δουν οι πάροχοι γιατί απορρίφθηκαν


Παράλληλα, έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ και πίνακες απορριφθέντων. Οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι κατάρτισης που έχουν απορριφθεί, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους λόγους της απόρριψής τους, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης voucher.gov.gr.

Αιτιολογημένες ενστάσεις, με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα, μπορούν να υποβληθούν από σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση voucher.gov.gr,αναφέρει το Iefimerida.gr.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πάροχοι κατάρτισης που είναι ενταγμένοι στα μητρώα και έχουν καταθέσει πρόγραμμα κατάρτισης σε βασικές δεξιότητες πληροφορικής ή άλλο αντίστοιχο, καλούνται να επικαιροποιήσουν το πρόγραμμά τους, σύμφωνα με τη νέα έκδοση, που έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ, αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέχρι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ